„Виното трябва да отразява духа на мястото, където е създадено“

„Виното трябва да отразява духа на мястото, където е създадено“

Home Page

Естествено пенливо

Home Page

Бяло

Home Page

Розе

Home Page

Червено

Home Page

Ракия

ВИНАРСКА ИЗБА ЛОГОДАЖ

ВИНАРСКА ИЗБА ЛОГОДАЖ, създадена през 1994г. с много любов и ентусиазъм, е разположена в самото сърце на красивата долина на река Струма в Югозападна България.
Философията на ВИНАРСКА ИЗБА ЛОГОДАЖ се основава на вярата, че виното най-точно трябва да пресъздава духа на мястото, където е създадено. Това работи най-добре с уникалните местни сортове грозде Широка Мелнишка Лоза и Ранна Мелнишка Лоза, които се отглеждат около най-малкият, но най-известният град в България – Мелник. На това място, разглезено от прекрасния тероар, гроздето се превръща в уникален шедьовър на природата.

 

НОБИЛЕ Розе 2021 0,75л

Код 00015
11.59лв.
На склад
1
Подробности за продукта

Произход: Долината на река Струма

Сортов състав: Широка Мелнишка Лоза / 🇧🇬 Български сорт

Дегустационна бележка:

Бледорозов цвят с прасковени нюанси. Богат и плодов аромат. Вкусът и свежестта са добре балансирани, което го прави елегантно и изискано вино.

Алкохол: 11.5%

Температура за консумация: 10-12°C

Отлежаване в бутилка: до 3 години

Поради затруднения, заводът във Франция, който произвежда бутилката за NOBILE ROSE ще може да извърши доставката през месец март 2022 година.
С оглед на това да не лишаваме нашите клиенти и приятели от любимото вино, ние от Винарска Изба Логодаж решихме, да бутилираме малка партида NOBILE ROSE в друга бутилка, съдържаща същото елегантно и нежно Розе реколта 2021.
Добави в любими